Vanaf 1 april inschrijving geopend!

Enthousiastelingen kunnen zich vanaf 1 april weer inschrijven voor de Triatlon en de Kidsrun in Witmarsum! Dit jaar wordt de triatlon voor de 6e keer georganiseerd en wel op zondag 9 september.

Na het succes van de pilot van vorig jaar, wordt er weer -in samenwerking met Triatlon Workum en Triatlon Wommels- een competitie opgezet. Deze gaat vanaf heden onder de naam ‘Súdwest Fryslân Triatlon Cup’ verder en bestaat uit drie triatlons. In september worden namelijk wekelijks na elkaar de triatlons afgelegd in de genoemde plaatsen. Op 2 september is dat in Workum (1/8e triatlon), 9 september in Witmarsum (1/8e triatlon) en de afsluiting is op 16 september in Wommels (1/4e triatlon).
Op basis van de eindtijden van de deelnemers aan deze competitie wordt er een klassement opgemaakt. De snelste dame en heer ontvangt hierbij een prachtig aandenken!
Inschrijven voor de competitie moet bij elk evenement afzonderlijk.

Wil je niet aan de competitie meedoen? Geen paniek, alleen deelnemen aan Triatlon Witmarsum is natuurlijk geen probleem! Net als vorig jaar kan daarbij de keuze gemaakt worden tussen het zwemmen in de Witmarsumervaart of in zwembad Mounewetter. Wel is er een maximum aantal startplaatsen in het zwembad.
Voor de bedrijven en verenigingen in en rond Witmarsum is er weer de Business & Verenigingen Team Triatlon. In 2017 bleek het team van Fysio Witmarsum de beste, maar welk team is de snelste in 2018?

Voor de rest zal de triatlon er in grote lijnen hetzelfde uit zien als in 2017. Voor de triatleten in de dop is er een Kidsrun over 1 en 2 kilometer door de straten van Witmarsum. Ook voor de Kidsrun is de inschrijving geopend vanaf 1 april.
Dus twijfel niet langer en schrijf jezelf of je (bedrijfs/verenigingen)team in. Dit is mogelijk t/m 26 augustus. Voor de snelle beslissers is er van Pasen t/m Pinksteren korting op de inschrijving: je betaalt dan €17,50 voor individuele deelname en €35,- voor een team.

Graag tot 9 september!